به گزارس پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ( آذربایجان شرقی ) حسن زاده گفت: یکی از هدفهای اصلی هر سازمان و دستگاهی، جلب رضایت مشتریان و ارباب رجوع از طریق ارائه خدمات با کیفیت مطلوب است. در نظام اداری و اجرایی رضایت مردم از خدمات دستگاههای دولتی یکی از شاخصهای اصلی سنجش کارآمدی و رشد و توسعه می باشد و مولفه هایی از قبیل سرعت ، صحت و دقت در انجام کار و چگونگی رفتار و برخورد با ارباب رجوع و همچنین اطلاع رسانی مناسب عواملی هستند که موجب رضایتمندی می شوند.
وی در ادامه سخنان خود گفت: باید اذعان داشت که خواسته ها و انتظارات ارباب رجوع به دو بخش تقسیم میشود. خواسته های منطقی ؛ در خواسته های منطقی به مجموعه ای از خواسته ها و انتظارات اطلاق میشود که در چارچوب قوانین و مقررات قابل تحقق هست و ارباب رجوع میخواهد این بخش از خواسته هایش با سرعت و کیفیت و دقت مناسب برآورده شود. خواسته های غیر منطقی؛ خواسته های غیر منطقی مجموعه از خواست ها را شامل می شود که در چارچوب قوانین و مقررات قابل تحقق نیستند ولی انتظار شخص از کارکنان این است که مقررات را نادیده انگاشته و با تطمیع و روش های دیگر سعی میکند به خواسته غیر قانونی خود برسد ، قطعا راضی کردن فرد مورد نظر در چنین مواردی بسیار سخت خواهد بود .لذا جهت ارائه خدمات نیازمند طراحی سیستمی بودیم که هم سرعت و دقت کار بالا رود و همچنین برای گروه دوم ارتباطات فیزیکی را حذف کرده باشیم .
وی ابراز داشت بر همین اساس در اداره کل راه و شهرسازی استان آذربایجان شرقی در راستای تکریم ارباب رجوع و جلوگیری از هدر رفت زمان و تحمیل هزینه های جانی و مالی، اقدام به توسعه نرم افزار های اداری جهت لینک با دفاتر پیشخوان دولت نموده و طی تفاهم نامه ای برخی خدمات ، از طریق این دفاتر ارائه خواهد شد.
این طرح بخصوص برای شهروندان شهرستان ها که کیلومترها از مراکز استان فاصله دارند بسیار مفید خواهد بود. بطوری که قصد بر این است که هر شخص از دورافتاده ترین نقطه استان تا خود تبریز بتواند از دفاتر پیشخوان دولت مستقر در محلات، خدمات خود را بدون نیاز به حضور فیزیکی در ادارات اخذ نماید. این طرح در مرحله نخست جهت شناسایی ایرادات و اشکالات طرح بصورت آزمایشی طی بازه زمانی یک ماهه با همکاری دفاتر شهر تبریز اجرا و بعد از بازه زمانی فوق توسط تمامی دفاتر ارائه خدمت صورت می پذیرد .